AANBOD YOGA

KLIK OP DE AFBEELDING OM IN TE SCHRIJVEN!

 

 

Yin Restorative vanaf dinsdag 5/10 wekelijks van 20u30 – 21u30
(15 personen per les – 13,50 € pp)

 
Peaceful restorative & yin based yogaclass.
We gaan de stilte en rust opzoeken die zó belangrijk is om een balans te vinden. Door het gebruik van bolsters, dekens en herstellende yogahoudingen voel je je gedragen, geborgen en veilig, net dat wat je zenuwstelsel nodig heeft om te resetten. Door je lichaam en gedachten te verzachten en verstillen komen we tot een diepe ontspanning, even weg van alle prikkels en verwachtingen, even alleen maar ‘zijn’. Ik begeleid je met veel warmte naar die totale ontspanning die je nog lang kan navoelen.

KLIK OP DE AFBEELDING OM IN TE SCHRIJVEN!

 
 
Gentle Flow: coming soon
(15 personen per les)
 
Easy & gentle flow om je dag vol energie te starten. 
Onze ademhaling is de leidraad doorheen de les. De yogahoudingen starten bij het inademen, het uitademen zet een nieuwe beweging in. De les betreft een bepaald thema waarbij we met yogahoudingen die verschillende gebieden in het lichaam gaan aanspreken. Gentle Flow Yoga verbindt ons lichaam en hoofd en laat ons verstillen. Na de les voel je je ontspannen en opgeladen, ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Je kan weer met frisse energie jouw dag verder zetten. 

KLIK OP DE AFBEELDING OM IN TE SCHRIJVEN!

 
 
Ouder/kind yoga, start 15/10
2 sessies, 14u00-15u30 en 16u00-17u30
6 koppels per sessie
 
Samen wegdromen bij een yogaverhaal, bewegen & creëren, kriebelen & ontspannen. Even 1 op 1 aandacht met jouw kind. ‘Kwali-tijd’ om die fijne verbinding te voeden en samen op te laden. 

Voor ouders met kids van 3,5-7 jaar.

*Grootouders, meters, peters, tantes,… iedereen is welkom 

Prijs per koppel: 20€.

KLIK OP DE AFBEELDING OM IN TE SCHRIJVEN!

 

 

Yoga Special – 35 € PP

(15 personen per les)

 
Yoga special in het teken van het seizoen:  Een kadootje voor je body, mind & soul.
Vb. start van de herfst, vraagt ons om naar binnen te keren, meer rust en warmte op te zoeken en grond-gerichte yogahoudingen te doen. We leren bijpassende ademhalingsoefeningen, werken met een intentie en een korte reflectie met als doel rust en ruimte te creëren. 
 
Les gaat door op volgende vrijdagen :
  • 27/10
  • 24/11
  • 22/12
  • 9/1
  • 16/2
  • 15/3